Pares i Mares NOÛS


  

  Hem vist la necessitat i l'interès dels pares i mares en adquirir eines que els ajudin a reconduir situacions complicades amb els seus fills. També hem detectat el desig en aquests pares en ser factors de canvi en el desenvolupament de la intel·ligència dels seus fills. 

 

  El programa està organitzat en 9 sessions. Aquestes sessions són de 90', desenvolupades un divendres al mes i proporcionen una base teòrica, amb suport d'una pràctica en grup. Tot plegat permet aplicar a casa tot el necessari per ajudar als nostres fills a potenciar la seva intel·ligència i/o superar els seus dèficits.

 

  La metodologia està avalada per una llarga trajectòria en l'àmbit educatiu en molts països de Europa inclosa Finlàndia.

 

VINE A SER UN PARE I UNA MARE NOÛS   Tot i que els pares i mares desitgem el bo i millor pels nostres fills, ens manquen les eines per poder extreure de cada moment d'interrelació una experiència d'aprenentatge valuós, transcendent i perdurable en el temps.

 

  Per això incidim en la rellevància de que en la família sigui el millor on potenciar la intel·ligència dels fills. No és gens complicat cada estona o activitat familiar es pot convertir fàcilment en un potenciador de valors, pensament reflexiu i motivació.