Pares i Mares NOÛS


  

  Hem vist la necessitat i l'interès dels pares i mares en adquirir eines que els ajudin a reconduir situacions complicades amb els seus fills. També hem detectat el desig en aquests pares en ser factors de canvi en el desenvolupament de la intel·ligència dels seus fills. 

 

  El programa està organitzat en 9 sessions. Aquestes sessions són de 90', desenvolupades un divendres al mes i proporcionen una base teòrica, amb suport d'una pràctica en grup. Tot plegat permet aplicar a casa tot el necessari per ajudar als nostres fills a potenciar la seva intel·ligència i/o superar els seus dèficits.

 

 

VINE A SER UN PARE I UNA MARE NOÛS
   Tot i que els pares i mares desitgem el bo i millor pels nostres fills. Ens manquen les eines per poder extreure de cada moment d'interrelació una experiència d'aprenentatge valusa, transcendent i perdurable en el temps.

 

  Per això incidim en la rellevància de que en la família és el millor lloc per potenciar la intel·ligència dels fills. No és gens complicat cada estona o activitat familiar es pot convertir fàcilment en un potenciador de valors, pensament reflexiu i motivació.

 


Si queremos que nuestros hijos crezcan cognitivamente autónomos y con criterio, si queremos que desplieguen sus alas y se atrevan con los desafíos, si queremos que piensen por sí mismos y busquen la verdad de las cosas…ayudémosles a que se cuestionen lo evidente, a que se hagan preguntas y busquen respuestas, a que no se conformen con lo cómodo.

¡A que construyan su propio conocimiento!

Elena Roger Gamir

 Pedagoga – Solohijos.com